2016 – 2017 sezonu Okul Sporları Masa Tenisi Genç Kızlar ve Genç Erkekler Grup müsabakaları 11 – 13 Şubat 2017 tarihleri arasında ilimiz Ömer Halisdemir Üniversitesi Besyo Spor Salonunda düzenlendi.
 
3 Gün süren müsabakalara 13 il takımı olmak üzere toplamda 100 sporcu iştirak etmiştir. Müsabakalarda Adana, Aksaray, Nevşehir, Antalya, Gaziantep, Hatay, İstanbul, Osmaniye, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Malatya ve Ankara illeri olmak üzere yarışmacılar müsabık olarak katılmışlardır. 11 – 13 Şubat 2017 tarihlerinde Ömer Halisdemir Üniversitesi Besyo Spor salonunda düzenlenen yarışmalar sonucunda yapılan ödül töreninde dereceye giren sporculara ve Antrenörlere madalya, başarı ve katılım belgeleri takdim edildi ve ilk 2 dereceye giren okul takımları yarı final müsabakalarına katılmaya hak kazanmıştır. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Harun Turhan Müsabakalara katılan ve dereceye giren tüm takımları tebrik ederek, başarılar diledi.

İlimize müsabakalar nedeniyle gelen sporcu, antrenör ve idareciler şehidimiz Ömer Halisdemir’in kabrini ziyaret ettiler.

 
Editör: TE Bilişim