Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği tarafından Şehit Nuri Dayan ilkokuluna şehit öğretmen Aybüke Yalçın adına oyun odası yapıldı.
 
Batman’da PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 9 Haziran 2017’de şehit olan müzik öğretmeni Aybüke Yalçın adına Niğde’nin Çamardı İlçesi Bademdere Kasabası Şehit Nuri Dayan İlkokulunda Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği tarafından yaptırılan oyun odasının açılışı yapıldı.
 
Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ömer Kıymazer , “Bizler taraftar grubuyuz ama sorumluluklarımızı çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla özellikle köy okullarında çalışmalar yapıyoruz. Geçen yıllarda Niğde’de 5 köy okuluna kütüphane oluşturduk. Bu yılda teröre kurban verdiğimiz Aybüke öğretmenin ismini en iyi şekilde yaşatmak için Çamardı İlçesi Bademdere kasabası Şehit Nuri Dayan ilkokuluna Niğde Genç Fenerbahçeliler Derneği’nin dişi kanaryaları olarak adlandırılan Niğde GFB’s Engels üyeleri girişimleriyle oyun odası yaptık.” Dedi.
 
Aybüke öğretmenin oyun odası açılışına Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Şehit Aybüke öğretmenin babası Sadık Yalçın, Genç Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, öğrenciler ve velileri katıldı.
 
 
Editör: TE Bilişim