Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür’ün öğrencilerin sorunlarını ve isteklerini dinleyip sorularını cevapladığı geleneksel rektör-öğrenci buluşmaları 21-23 Aralık 2015 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Niğde Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezinde ilk gün Merkez Yerleşkede bulunan okulların öğrencileri ile ikinci gün ise Niğde Merkez ve Bor’da bulunan okulların öğrencileri ile bir araya gelen Rektör Görür üçüncü ve son gün ise Ulukışla’ya giderek burada ki öğrencileri dinledi.

Rektör  Prof. Dr. Adnan Görür’ün kısa açış konuşması ile başlayan ve soru sormak isteyen öğrenci kalmayana dek devam eden toplantılarda sorun, beklenti, memnuniyet ve düşüncelerini Rektöre yüz yüze iletme şansı bulan öğrenciler kendilerine bu imkânı tanıyan Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’e teşekkür ettiler.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Emin Özkan ile Öğrenci İşleri Daire Başkanı Saadet İlbay’ın da katıldığı toplantılar aracılığıyla öğrencilerin sorun ve beklentilerini öğrenip karşılamak istediklerini ifade eden Rektör Prof. Dr. Adnan Görür göreve geldiği ilk yıllara oranla kendisine iletilen sorunların önemli oranda azaldığını belirtti. Katılımcı yönetim anlayışını her zaman çok önemsediklerini dile getiren Rektör Görür, “Bu toplantıları çok önemsiyoruz. Çünkü bu toplantılar aracılığıyla bizlerin farkına varamadığımız ancak öğrencilerimiz için önemli olan birçok hususu çözüme kavuşturduk. Bugün gelinen noktada iletilen sorunların ilk yıllara oranla oldukça azaldığını ve daha az önem arz eden meseleler olduğunu görüyoruz. Bu da bizi mutlu ediyor” dedi.

Haber: Seda FIRIN

Radyo ve Televizyon Programcılığı 2. Sınıf 2. Öğretim

http://www.borhaber.net/egitim/geleneksel-rektor-ogrenci-bulusmalari-h18922.html

Posted by Bor Haber on 28 Aralık 2015 Pazartesi

Editör: TE Bilişim