Gebze Doğa Sporları Kulübü, Gebze 50. yıl Chrysler İlköğretim okulu ile birlikte düzenlediği kitap okuma kampanyasında başarılı öğrencileri ödüllendirdi.


Kitap okuma kampanyasının ödül töreni okulun konferans salonunda yapıldı. Açılış konuşmasında okul müdürü Haluk Öztekin kitap okumanın önemine değindi, öğrencilere bu konuda tavsiyelerde bulundu, ayrıca bu kitap okuma kampanyasına emeği geçen öğretmenlere de ayrı ayrı hepsine teşekkür etti. GEDOSK  başkanı Hasan Boyacı 16 yıllık doğa sporları ve dağcılık kulübü olduklarını, sosyal sorumluluk projesi içinde ele aldıkları kitap okuma kampanyasına önem veren, okuyan öğrencileri görmekten mutlu olduklarını söyledi.


Gebze doğa sporları kulübü sosyal sorumluluk projesi içinde ele aldığı "Her Sınıfta Okuyan Var" isimli kitap okuma kampanyasında her sınıfta belirlenen başarılı öğrencilere hediyelerini; Gedosk başkanı Hasan boyacı ile birlikte GEDOSK yönetim kurulu üyesi Rıdvan şükür ve okul müdür yardımcıları ve öğretmenleri verdiler. Başarılı öğrencilerin kitapla ödüllendirildiği ve başarı sertifikalarının verildiği anlamlı günde, okul unutulmaz bir gün yaşadı. projenin koordinatörlüklerini yürüten okul müdür yardımcısı Zafer Şarlayan ve Rıdvan Şükür bu okuma projesinin dört aşamalı olduğunu söylediler.

 

Editör: TE Bilişim