28 Nisan 2012 Cumartesi günü yapılacak olan İLKSAN Niğde İl Temsilciliği seçimine aday olduğunu söyleyen Gazi Karabulut sınıf öğretmenleri ve diğer İLKSAN üyesi milli eğitimi mensuplarından oy istedi.


Konu ile ilgili kısa bir değerlendirme yapan Karabulut, her üyenin mühürlü kağıtlara iki isim yazacaklarını ve Milli Eğitim Müdürlüğünde memur olan Nedim Can ile birlikte il temsilciliği için aday olduklarını belirttikten sonra şu görüşlere yer verdi:

“ İLKSAN, sınıf öğretmenleri ve üye milli eğitim çalışanlarını kapsayan bir yardım sandığıdır. Üye aidatlarının değerlendirilmesi ile elde edilen gelir, yatırım ve menkuller yine üyeler için kullanılmaktadır. Emekli olan 25 yıllık bir üye 15-17 bin lira arası yardım almakta, evlenen üyelere, şehit olan veya doğal afete maruz kalanlara yardımlar yapılmaktadır. Ancak üyelerimiz gereği kadar bilgilendirilemedikleri için bu haklarından yeteri kadar faydalanamamaktadırlar.  20 yıldır pek çok sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik yaptım. Bu birikimlerimi İLKSAN üyelerinin hakları adına hizmete dönüştürmek gayesi ile arkadaşlarımızın da teveccühü ile aday oldum. Gazi İlköğretim Okulu’nda görev yapıyorum. Bütün İLKSAN üyelerimizi cumartesi günü yapılacak seçimimize davet ediyorum.  

Editör: TE Bilişim