Niğde Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen kurslarla ev hanımları öğrenmeye devam ediyor.

Çok sayıda kursun açılmasını ve kültürel etkinliklerin vatandaşın hizmetine sunulmasını sağlayan Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, yeteneklerini keşfederek topluma faydalı birer birey ve sosyal hayata dahil olmaları adına ev hanımlarına açtıkları çeşitli kurslarla eğitim vermeye devam ediyor.
Sosyal belediyecilik anlayışına önem veren ve bu kapsamda çok sayıda projenin hayata geçmesinde öncülük yapan Belediye Başkanı Rifat Özkan mahallelerde oluşturulmaya başlanan semt konakları ile vatandaşların daha sosyal bir ortamda vakit geçirmelerini sağlıyor. Bu kapsamda İnönü Mahallesi Semt Konağı’nda başlatılan Dolgu Bebek Kursu ile el işi becerilerini keşfederek öğrenmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz haftalarda başlayan ve bebek yapımını tamamlayan kursiyerler; “Böyle bir etkinlik yapılarak mahalle sakinlerinin bir araya gelmesi ve el becerilerimizi keşfetmemizi sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Rifat Özkan’a teşekkür ederiz. Evlatlarımıza hediye olarak bırakacağımız dolgu bebeklerimiz birer anı olarak çocuklarımızda yaşayacak ve bu durumda belediye başkanımızın da katkısı olmuş olacak. Küçük dokunuşlarla geleceğe büyük izler taşıyan bu projelerin devam etmesini istiyor başkanımıza başarılar diliyoruz” şeklinde konuştular.

 
Editör: TE Bilişim