Psikolog Fırat Ensari, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencileri ile buluştu

 

Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürlüğü öğrencilere yönelik “Motivasyon ve Hedef Koyma” başlığı altında bir seminer düzenledi.

 

Okulun konferans salonunda yapılan seminer çalışmasında Yazar Psikolog Fırat ENSARİ, “Motivasyon ve Hedef Koymanın” insan hayatındaki önemi üzerinde durdu. Yalnız YGS-LYS sınavları için değil, günlük hayatımızda başarı için hedef koymanın öneminin de işlendiği çalışma öğrenci ve öğretmenlerden tam not aldı. Görsel öğelerle desteklenen seminer çalışması öğrencilerde heyecan uyandırırken topluma karşı sorumluluk duygusu taşımamızda,  inisiyatif alma duygusunun gelişmesinde motivasyon ve hedef koymanın vazgeçilmezler arasında yer aldığı ve hayatımızı anlamlandırdığı belirtildi.

 

Program sonunda söz alan Okul Müdürü İbrahim Yiğit, Yazar Psikolog Fırat Ensari’ye ve eşi Psikolog Pınar Ensari’ye teşekkür ederek çiçek takdim etti.

 

 Öğrencilerinin akademik başarıya ve hayata tutunmalarına müspet katkılar yaptığına inandığı seminer çalışmalarının öğretim yılı boyunca devam edeceğini belirtti.  























Editör: TE Bilişim