Niğde Belediye Başkanlığı tarafından açılan Emlakçılık kursunu tamamlayanlara  Belediye Başkanı Faruk Akdoğan tarafından sertifikaları verildi.





Niğde Belediyesi Meclis üyeleri Harun Dikici,  Yakup Yerlikaya, Bekir Peker'in de katılımıyla gerçekleşen sertifika programında kursiyerler Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a teşekkür ettiler.

Niğde Belediye Başkanlığı 2009 yılından bugüne çok sayıda kurs açarak istihdama katkı sağlamaya devam ediyor. Niğde Belediye Başkanlığı tarafından açılan kurslardan biri olan Emlakçılık Kursunun ikincisini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan ve Niğde Belediyesi Meclis üyeleri Harun Dikici,  Yakup Yerlikaya, Bekir Peker tarafından Belediye Meclis Salonunda düzenlenen programla verildi.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde Belediyesi olarak ikincisini düzenlediğimiz emlakçılık kursunu tamamladık. Düzenlediğimiz programla bizden belge almayı hak kazanan 55 arkadaşımıza sertifikalarını verdik. Daha önce de 'Emlakçılık' kursu düzenlemiş ve 150'ye yakın arkadaşımıza sertifika vermiştik. Bununla beraber 200 kişi emlakçılık kursunu tamamlamış olacak ve belgeli emlakçılık yapmış olacaklar. Kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Diğer yandan kurs hocalarımız Meral Göktürk ve Tapu Müdürümüz Hasan Basri Ekşiler Bey'e de emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.


Editör: TE Bilişim