. Niğde Belediye Başkanlığı tarafından geçtiğimiz dönemlerde temelleri atılarak hayata geçen dev yatırım Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında bölgede modern bir okulun daha inşaat çalışmaları tamamlanarak firma tarafından belediyeye teslim işlemleri başlatıldı.

Niğde Belediye Başkanlığı tarafından başlatılarak önemli mesafeler kat edilen Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında üçüncü alanda yapımı gerçekleştirilen okulun ikinci yarı yılda eğitime başlaması hedefleniyor.

Efendibey Mahallesi Necmettin Erbakan Bulvarı Mevlana Sokakta 2 bin beş yüz metrekare alan üzerinde yapılmış günümüz koşullarına uygun şekilde dizayn edilen modern okul binasında sosyal ve kültürel etkinliklerin yapılabilmesi için tesisler, kütüphane ve spor salonu bulunuyor.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, TOKİ işbirliği ile yapımı tamamlanarak, gerekli protokoller sonucu Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilecek olan okulu eğitime kazandırmış olmanın sevincini yaşadıklarını belirterek; “Şehrimizde modern okul binalarının yapımını tamamlayarak eğitime kazandırıyoruz. Yapımını sağladığımız bir diğer okulumuzun da Efendibey Mahallesi Kentsel Dönüşüm bölgesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Çocuklarımızın daha güzel ortamlarda eğitim almasını hedefliyoruz. Belediye olarak her zaman eğitim ve öğretim yuvalarımız önceliğimiz olmuştur. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza daha güzel bir gelecek oluşturmanın gayreti içerisinde çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Editör: TE Bilişim