Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü e-konferans yöntemiyle uzaktan eğitime başladı. Ankara’dan internet yoluyla Niğde’ye bağlanan Tansel Yazıcıoğlu, okul müdürlerine Sınıf Denetimi Semineri hakkında bir e-konferans verdi.  Niğde Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, Türkiye’de ilk elektronik konferansın Niğde’de gerçekleştiğini söyledi.


 

Konferans öncesi bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, e-konferansın bir ilk olduğunu belirterek, “Gelişen teknoloji ve çağın gereklerini eğitimde kullanmaya devam ediyoruz. Uzaktan e-konferans Niğde’de bir ilk, yanılmıyorsam Türkiye’de de Milli Eğitim Müdürlükleri arasında ilk kez biz kullanıyoruz. Zaman, enerji ve maddi kazanç tasarrufu ile e-konferans sistemini artık sık sık kullanacağız. Okul Müdürlerimizle e-konferans yoluyla toplantılar yapmayı planlıyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan ve teknoloji eğitimde örnek olarak kullanan Bakanlığımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonda bulunan 300’e yakın kurum müdürüne ve ilçelerdeki salonlara canlı yayınla Ankara’dan seslenen Ankara Gökkuşağı İlköğretim Okulu Müdürü Tansel Yazıcıoğlu, eğitimde sınıf denetimini anlattı.



 

Editör: TE Bilişim