İl Milli Eğitim Komisyonu toplantısını yaparak, eğitimde kaliteyi yükseltme çalışmaları masaya yatırıldı. Niğde Kız Meslek Lisesi’nde yapılan toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık başkanlığında gerçekleşti. Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Karacan’ın da hazır bulunduğu toplantıda, yeni eğitim öğretim döneminde alınması gereken tedbirler ve eğitim gündemindeki konular görüşüldü.


İl Milli Eğitim Komisyonunun belirli aralıklarla toplandığını ifade eden Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, amaçlarının eğitimin sorunlarını masaya yatırarak çözüm yollarını bulmak olduğunu söyledi. Herkesin fikirlerini rahatça söyleyebilmesinin önemli olduğunu vurgulayan Akbıyık, “Eğitim-öğretim hizmetlerinin yerine getirilmesi için herkese görev düşüyor. Bu görevin en iyi şekilde yerine getirilebilmesi için sorunların ortaya koyulması ve çözüm yollarının konuşulması gerekmektedir. Bu yüzden bu komisyonun çalışmalarını önemsiyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak eğitimde kaliteyi yükseltme çalışmaları ara vermeden devam ediyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından okul müdürleri, öğretmenler, veli ve öğrencilerden oluşan komisyon çalışmalarını tamamlayarak rapor haline getirdi.


Editör: TE Bilişim