Eğitim ve Bilim İş Görenleri Sendikası – Eğitim-İş Niğde Temsilciliği üye sayısını artırdı ve Şube oldu.

 

Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Niğde Şube Başkanı Timur Özkan,      Tüm eğitim emekçilerini,  eğitim emekçilerin gerçek temsilcisi  Eğitim İş e üye olmaya ve birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz.” dedi.

 

Şube Başkanı Timur Özkan’ın basın açıklaması şöyle ;

 

 

Eğitim-iş Niğde temsilciliği artık Niğde şubesi oldu.400 olan şube olabilme yeter sayısına 406 üye ile ulaşarak şube olmaya hak kazandık.Her yıl düzenli bir şekilde büyümeye devam ederek başardık.

 

    Şube olmamıza katkı sunan, omuz veren,  bu zor dönemde Eğitim-İş li olan tüm üyelerimize,yol arkadaşlarımıza, Eğitim- İş e her zaman güvenen ve destek veren tüm Eğitim- İş dostlarına,kendimizi anlatmamız,sesimizin,görüşlerimizin eylemlerimizin duyulmasında çok büyük katkısı ve emeği olan yerel basınımıza ve tüm çalışanlarına Eğitim-İş Niğde Şubesi Yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.

 

     Yaşadığımız bu günlerin ne anlama geldiğini ve nereye doğru sürüklendiğimizi önceden kavrayanların sendikası Eğitim-İş, üyelerinden aldığı güçle büyümeye devam edecek. Eğitim emekçilerinin gerçek temsilcisi Eğitim-iş, Türkiye nin her yerinde her coğrafyasında aynı söylem ve eylem birliği  içindedir. “Önce Türkiye” diyenlerin sendikası Eğitim-İş, vatana da,emeğine ve  alınterine de her zaman olduğu gibi sonuna kadar sahip çıkacaktır.

 

      Tüm eğitim emekçilerini,  eğitim emekçilerin gerçek temsilcisi  Eğitim İş e üye olmaya ve birlikte mücadele etmeye çağırıyoruz.

 

       Çünkü emekçilerin, çünkü bu ülkenin güçlü bir Eğitim-İş e ihtiyacı var. Çünkü güçlü bir Eğitim-İş le bu ülke, Atatürk ün aydınlık yolunda  gerçek demokrasiye kavuştuğu,emeğimizin karşılığını aldığımız,ulumuzun bir ve bütün olarak, barış içinde kardeşçe yaşadığı güzel günlere elbette erişecek ve”gül den gelinlik giydireceğiz, kendi ellerimizle güzel vatana”

Kamuoyuna saygıyla duyrulur.



Editör: TE Bilişim