Eğitim-Bir-Sen hizmetli ve memurların yer değişikliği yönetmeliği için düzenleme yapılmasını istedi
 
 
Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, “Eğitim-öğretim hizmetleri sınıfı dışındaki görev yapan personelin yer değişikliği yönetmeliği için Milli Eğitim Bakanlığı’na yazılı olarak başvurduk” dedi.
 
Milli Eğitim Bakanlığı ile Eğitim-Bir-Sen arasındaki imzalanan Kurum İdari Kurulu kararlarını hatırlatan Özüdoğru, “Bu kurulda Eğitim-Öğretim Hizmetleri Sınıfı dışındaki diğer hizmet sınıflarında görev yapan personelin yer değiştirmelerine ilişkin mevzuat çalışmalarının yapılması hususunda mutabakata varılmıştı. Bakanlığa yazılı müracaatta bulunarak, alınan kararlar gereği Genel İdare Hizmetleri, Teknik Hizmetler ve Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanlarının atama ve yer değiştirmelerine ilişkin yönetmelik ile görev tanımlarının yapılması konusunda düzenleme yapılmasını, konu hakkında sendikamızın bilgilendirilmesini istedik” şeklinde konuştu.
 
Hizmetli ve memurları eğitim emekçileri olarak niteleyen Eğitim-Bir-Sen Niğde Şube Başkanı Celalettin Özüdoğru, üyelerinin her türlü haklarını korumak için çalışmalarına ara vermeden sürdürdüklerini ayrıntılı bilgi için Niğde Eğitim-Bir-Sen web sitesine bakılabileceğini de sözlerine ekledi.


Editör: TE Bilişim