Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Eğitim Bir-Sen’in Niğde Üniversitesi Yönetim Kurulu Üyeleri Atanarak göreve başladı. Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri göreve başlamaları münasebetiyle yemekli bir istişare toplantısı düzenledi.

 

Toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yörükoğlu Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleri Volkan Çetiner, Erkan Altın, Cengiz Doğan, Cihan Demir, Ömer Gürsoy ve Abdulgani Döş katıldı.

 

Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Yörükoğlu Yönetim Kurulu adına bir açıklama yaptı. Yörükoğlu; “Prof. Dr. Adnan Görür Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından atanmak suretiyle Rektörlük görevine başlamıştır. Üniversitemizde ikinci dönem için görev yapacak olmasından dolayı kendisine başarılar diliyor, Niğde’mize ve Üniversitemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

Yörükoğlu; “Üniversitemizde yeni bir sayfa açacağını düşündüğümüz Sayın Rektörümüzün 240 Öğretim Üyesinin değil, 1240 çalışanın da Rektörü olacağını ümid diyor, tüm çalışanlara eşit mesafede olmasını diliyor, sürecin takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz” diye konuştu.

 

“Adaletin sarsıldığı her devirde Sulh, sükûn ve huzur ortamının olmadığı aşikârdır” diyen Yörükoğlu; “Bu tür durumların zuhur ettiği zamanlarda idarecilerin müsamahayı esas almaları elzemdir. Sulh ve Sükûneti temin etmenin yolunun insanlar arasındaki yardımlaşma, dayanışma, cömertlik, birlik ve beraberlikten geçmekte olduğunun bilinmesi ile mümkündür” dedi.

 

Yörükoğlu; “Bu duygular, vatanını, milletini, devletini ve bayrağını seven insanların, topluca ve tek yürek halinde yaşamalarını sağlar. İslam dada asl olan barış, huzur ve sükunettir. İnsanların aralarının düzeltilmesi, küs olanların barışması, bir sürecin bitiminden diğer bir sürecin başlamasına kadar geçen zaman zarfında umumi bir sulh ve sükûnet ortamının sağlanması en büyük arzumuzdur” dedi.

 

“Gönül birliği içinde ahenkli bir cemiyet hayatı tesis edilmeden insanların vazifelerini hakkıyla yapabilmeleri mümkün değildir” diyen Yörükoğlu; “Sulh ve sükûneti temin edenlerin,  mükâfatını amirlerin en büyüğünün olurundan sonra temin edebileceklerini bilmeleri gerekir” şeklinde konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim