Eğitim 2023 Derneği Genel Merkezinden Eğitim Dünyasına Motivasyon, iletişim, beden dili sunumları.

 

Eğitim 2023 Derneği Genel merkezi, bütün Türkiye’de olduğu gibi Niğde’de de özellikle sınava girecek öğrenciler başta olmak üzere eğitim dünyasının paydaşlarına “iletişim, motivasyon, beden dili, anne-baba tutumları, sınav kaygısı” konularında ilgililere faydalı olabilmek için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bir proje sundu.

 

 Proje hakkında bilgi veren Eğitim 2023 Derneği Niğde İl Temsilcisi Cemal Sevim, “Bu proje ile ilimizdeki bütün okullara genel merkezimizin bu çalışmasını ulaştırmak ve eğitim paydaşlarına faydalı olmak istiyoruz” dedi. Projenin sunumunu Eğitim 2023 Derneği Genel merkez yöneticisi Gazi Karabulut’un gerçekleştireceğini belirten Cemal Sevim, yapılan faaliyetlerin tamamını ücretsiz gerçekleştirdiklerini ve dileyen bütün eğitim kurumlarında projeyi uygulamayı düşündüklerini söyledi.

 

PROJENİN ADI: Motivasyon, iletişim, beden dili, başarıyı arttırıcı yöntemler, veli tutumları

 

PROJENİN AMACI: Hızla gelişen ve değişen çağımızda iletişim ve iletişim yöntemleri büyük önem arz etmektedir. Özellikle eğitim dünyasının paydaşları, kamu kurum ve kuruluşları sivil toplum örgütleri, motivasyon ve iletişimin doğru kurulması ile hitap ettikleri alanlarda başarıyı arttırmış, çalışanlarının moral gücünü artırmak için beden diline, kaygı ve stresle baş etmenin önemine atıfta bulunmuşlardır. Bu düşünceden hareket ile “bireyde bilgi, toplumda sevgi” prensibi ile hareket eden Eğitim 2023 Derneği belirtilen bu hususlarda profesyonel çalışmalar yapmıştır. Bu çalışmaları ile katılımcıların motivasyonunu artırmış iletişimine güç katmıştır.

Proje, özellikle 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencilerinin sınav kaygısını yenmelerini sağlamaya, motivasyonuna katkıda bulunmaya, diğer öğrencilere başarıyı artırıcı bir yön vermeyi hedef edinmektedir.

Bu sunumlarla başta eğitim kurumlarında öğretmenlere, öğrencilere, idarecilere, velilere ve diğer kuruluşların çalışanlarına katkı sağlamayı amaçlamaktadır.

 

PROJENİN UYGULANIŞI: Katılımcılara, slayt sunumu şeklinde Eğitim 2023 Derneği Genel merkez yöneticisi Gazi Karabulut tarafından sunulmaktadır.

 

SUNUM BAŞLIKLARI:

 

1.    Motivasyon ve İletişim

2.    Veli Tutumları

3.    Öğretmende Beden Dili ve İletişim

4.    Sınav Kaygısı

 

İletişim:

0 505 2797738

İ[email protected]

 [email protected]

0 505 727 92 40

 

 

Editör: TE Bilişim