Eğitim 2023 Derneği Motivasyon ve İletişim Konferanslarına Devam Ediyor

 

Eğitim 2023 Derneği Genel Merkezi Türkiye genelinde “Motivasyon ve İletişim” konferanslarına devam ediyor. Eğitim 2023 Derneği genel başkan yardımcısı Gazi Karabulut tarafından gerçekleştirilen sunumlarla öğrenciler sınavlara hazırlanırken veliler ve öğretmenlerin de rolleri değerlendiriliyor.

 

         Sunumlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Karabulut, “Genel merkezimizce planlanan bu sunumlarla öğrencilerimizin okulda, yazılılarda, sınavlarda hem stresi yenmelerini hem de başarılı olabilmeleri için dikkat etmeleri gereken hususlara katılımcılarla birlikte değerlendiriyoruz.” Dedi.

 

         Gazi Karabulut yapılan sunumlarla ilgili ayrıca şu görüşlere yer verdi:

         “Derneğimiz, kurulduğu günden bugüne kadar “Bireyde Bilgi, Toplumda Sevgi” düsturu ile hareket etmiş ve bu felsefe doğrultusunda ülkemizin eğitiminde kalıcı, gelişmeye açık ve bütünleştirici projeleri ile katkı sağlamaya çalışmıştır. Yaptığımız konferanslar, çalıştaylar, yarışmalar, bölge toplantıları, kurslar bu amaca yönelik çalışmalarımızdır. Özellikle sınavların yaklaştığı dönemlerde gerçekleştirdiğimiz Motivasyon ve İletişim Konferansları ile de başarılı olmak ve kalıcı öğrenmeyi sağlamak için okullarımızda, dershanelerde ve istendiği taktirde pek çok kurum ve kuruluşlarda bireysel gelişime katkı sağlayıcı faaliyetler yapıyoruz. Son bir ay içerisinde derneğimizin gerçekleştirdiği sunumlar öğrencilerimiz ve takip eden davetliler tarafından oldukça ilgi görmüş ve faydalı olduğu katılımcılar tarafından ifade edilmiştir. Hali hazırda uygulaması devam eden bu çalışmalarımız dileyen okullar, kurum ve kuruluşlara sunulmaya devam edecektir.    

 

 

Editör: TE Bilişim