Eğitim 2023 Derneği Genel Merkezi Türkiye genelinde yoğun bir çalışma programı uyguluyor. Genel Merkezin çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Başkan Yardımcısı Gazi Karabulut şu bilgileri verdi:
 
"Bireyde Bilgi Toplumda Sevgi İçin Eğitim 2023" sloganı ile yola çıkan derneğimiz Türkiye genelinde teşkilatlanmaya devam etmektedir.Eğitim yapımıza milli - ahlaki- gelişimci bir yaklaşımla projeler üretip toplumsal bir kalkınmayı esas alan derneğimiz illerimizdeki temsilcilikler vasıtası ile yoğun bir çalışma programı tertiplemektedir.

İllerimizin eğitim yapısını ortaya koyup projeler hazırlayarak çözümler üreten temsilciliklerimiz, genel merkezimizle istişareli olarak programlar organize etmektedir. Daha önce genel başkanımızın katılımları ile tertiplenen pek çok programımız olmuştu. Yine bu hafta da perşembe günü Kayseri il temsilcimiz sayın Kemal Çınar'ın organize ettiği yoğun bir program için Kayseri'ye gideceğiz. Burada protokol ziyaretlerinin ardından Kay Tv'de perşembe günü saat 21.00'de yayınlanan Sansürsüz programına konuk olup derneğimizin faaliyetleri hakkında bilgi vereceğiz. Ayrıca Türkiye'de yaşanan eğitim öğretim eksenli meseleleri ve bu meselelere yönelik çözümlerimizi aktaracağız.
 
Editör: TE Bilişim