Türk Kızılayı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından ortaklaşa yürütülen “Geleceğin Kan Bağışçılarının Kazanımı Projesi kapsamında Ülke genelindeki  okullar arası etkinlik yarışması düzenlendi.
 
Bu yarışmaya  Edikli  Atatürk İlk Okulu  Müdürü Onur Bayır , öğretmenler Özlem Çeltek ve Serap Kaya ’ nın hazırlamış olduğu etkinlik ile katılan okul ilkokullar arasında Türkiye birincisi seçildi.

 Projenin kapanış töreni, basın mensuplarının katılımıyla Ankara’da Rixos Grand otelde  gerçekleştirildi.  Türk Kızılayı’nın kan hizmetlerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Meriç Yılmaz, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Muhterem Kurt ile Kan Hizmetleri Genel Müdürü Nurettin Hafızoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen törende, proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmalar ve sürekli kan bağışına olan katkısı ele alındı.

Edikli Atatürk İlkokulu yönetimi ile olarak törene davet edilen  Okul Müdürü Onur Bayır ve Müdür Yardımcısı Yusuf Perçin’e tören sonunda plaket takdim edildi.

 
 
Editör: TE Bilişim