Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Sosyal Bilgiler dersi kapsamında belediye birimlerini ziyaret eden Hazım Tepeyran İlkokulu öğrencilerini makamında ağırladı. Öğrencilerin “Merkezi ve Yerel Yönetimler” konusundaki sorularını yanıtlayan Başkan Akdoğan, “Önümüzdeki günlerde gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik çok önemli projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

Hazım Tepeyran İlköğretim Okulu 4-B Sınıfı öğrencileri, Sosyal Bilgiler Dersi kapsamında “Merkezi ve Yerel Yönetimler” konusuyla ilgili olarak resmi kurumlara ziyaretler gerçekleştirdi. Niğde Valiliği’ni ve 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret eden öğrenciler, Niğde Belediyesi’ni de ziyaret ederek, belediye birimlerinin faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğrenciler daha sonra 4-B sınıfı öğretmeni Sema Ercan ile birlikte Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan’ı ziyaret ederek, yerel yönetimler konusunda Başkan Akdoğan’a çeşitli sorular yöneltti. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan da öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek minik öğrencilerin sorularına içtenlikle yanıt verdi. Başkan Akdoğan  “Sevgili öğrenciler; Biz Niğde Belediyesi olarak toplumun tüm kesimlerine olduğu gibi çocuklarımız ve gençlerimiz için, onların yaşamlarının kolaylaştırılması, geleceğe hazırlanması için çaba gösteriyoruz.  Çünkü sizler ülkemizin geleceğisiniz. Sizlere daha yaşanabilir, daha modern bir kent emanet edebilmek için gece-gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde Belediyesi'nin son yıllarda modern çocuk oyun alanları ve spor alanlarının artırılması konusunda önemli bir mesafe kat ettiğini belirterek, önümüzdeki günlerde yine gençlere ve çocuklara yönelik çok önemli projeleri hayata geçireceklerini de müjdeledi.

Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

 
Editör: TE Bilişim