Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Değerler Eğitimi Projesi kapsamında Çukurkuyu Dr. Fatma Erol İlkokulu’nda bir çok faaliyet yapıldı.

 

 

Çukurkuyu Dr. Fatma Erol İlkokulu okul  koridoruna bütün değerleri içeren Değerler Ağacı yapılarak ve Değerler Panosu oluşturularak öğrencilerin dikkati değerler üzerine çekildi.

 

Okulda proje ile ilgili  çeşitli kampanya ve yarışmalar düzenlendi. Geri dönüşüm kampanyası, en temiz sınıf yarışması gibi etkinliklerde öğrencilerin duyarlı birer fert olarak yetişmelerinin amaç edinildiği belirtildi.

 

 

Dr. Fatma Erol İlkokulu müdürü Bülent Alan tarafından  öğrencilerin çevre sevgisi kazanmalarına yönelik film ve animasyonlar eşliğinde “Çevre Bilinci” konulu seminerler verildi.  Çukurkuyu Kasabası  Aile Hekimi Dr. Levent Öksüz tarafından da okul öğrenci ve velilerine yönelik “Temizlik ve Sağlıklı Yaşam” konulu seminer verilerek temizliğin ve sağlıklı beslenmenin önemi anlatıldı.

 

Okul Müdürü Bülent Alan okulda yıl boyu bu tür faaliyetlerin yapılarak Değerler Eğitiminin amacına ulaşması için  katkı sağlayacaklarını belirtti.


Editör: TE Bilişim