Bor İlçemiz Çukurkuyu Beldesi Dr. Fatma Erol İlköğretim Okulunda değişim devam ediyor.
 
Bor Çukurkuyu Beldesi Dr. Fatma Erol İlköğretim Okuluna bu yıl  atanan Okul Müdürü Bülent Alan’ın çabaları ile geçtiğimiz aylarda okulun, çatısı, bahçe düzenlemesi, kapıları ve sınıfları baştan sona tadilat yapılarak yeniden düzenlenmişti. Bu güzel olayın da haberini yapmıştık.
 
Bütün bu yapılanların yanında en önemli sorunları ısınma idi, Okul yıllardır soba ile ısınıyor, penceler hem eski hemde ahşap doğramadan olduğundan kışları büyük sorun yaşanıyordu.
 
Geçtiğimiz günlerde bu sorunları için de İl ve Bor  İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine yapılan başvurular neticesinde Kalorifer ve pvc pencere sorunları çözüldü. İl Milli Eğitim Müdürlüğü okulun kalorifer dairesi ile birlikte bütün tesisatını tamamladı. Çukurkuyulu hayırseverlerin de yardımı ile okulun bütün pencereleri pvc pencereler ile değiştirildi.  Tuvaletleri baştan sona yenilendi ,  Atatürk büstü yapıldı.
 
Geçtiğimiz yaz okulun şenliklerine gittiğimizde köhne, dökülen bir okul görmüştük. Şuan ki hali ise tamamen yenilenmiş, düzenlenmiş tertemiz olmuştu. Çukurkuyu’da okulun isim sahibi Dr. Fatma Erol’un yaşarken olduğu gibi adına yakışır bir  dayanışma sergileniyor.
 
Okul Müdürü Bülent Alan, okulun tadilatı ve ihtiyaçlarının giderilmesinde desteklerini esirgemeyen hayırsever Çukurkuyululara, Okul Aile Birliği yönetimine, Niğde ve Bor Milli Eğitim Müdürlüklerine ve okul personeline  sonsuz teşekkürlerini iletirken, artık  eğitim-öğretimde ve sosyal faaliyetlerde   başarılar elde etmek için çaba göstereceklerini   belirtti.   
 
Editör: TE Bilişim