Çukurkuyu Beldesi Dr. Fatma Erol İlköğretim Okulu personeli,  Çukurkuyu Belediye Başkanı  Rüstem Tümen’e teşekkür ziyaretinde bulundu. 


Ziyarete Okul Müdürü Bülent Alan, Müdür Yardımcısı Semih  Gündoğdu  öğretmenler Hüseyin Arıl, Melek Atabey ve Özge Erkayıran  katıldı.

Okul Müdürü Bülent Alan  Belediye Başkanı Rüstem Tümen’e  okullarına yaptığı destek ten dolayı teşekkür plaketi verdi.  Bülent Alan ; “ Belediye Başkanımız bizleri hiç yalnız bırakmadı, her türlü konuda bizden yardımlarını esirgemedi. Kendisinin destekleriyle okulumuza ve kasabamıza hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Çukurkuyu Belediye Başkanı Rüstem TÜMEN  ziyarete gelen eğitimcilere teşekkürlerini belirterek ;  “Ben  de eğitim camiasından geliyorum, yıllarca Çukurkuyu Kasabası’nda Okul idareciliği yaptım,  bu yüzden de kasabamızdaki okulların sorunlarını iyi biliyorum. Gördüğüm kadarıyla Dr. Fatma Erol İlköğretim Okulu personeli kasabamızdaki eğitim seviyesinin yükselmesi için canla başla çalışıyorlar. Onlardaki bu azim ve şevki görüp de kayıtsız kalmak mümkün değil. Biz de maddi manevi her türlü desteği bugüne kadar verdik bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Ben de hizmetlerinden dolayı öğretmenlerimize  ve idarecilerimize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Çukurkuyu  Belediyesi son olarak da Dr Fatma Erol İlköğretim Okulu’nun başlatmış olduğu  “GÜNE KAHVALTIYLA BAŞLIYORUZ “ projesine sponsor oldu. Projeye göre 6 hafta boyunca haftada bir gün tüm öğrenci ve personel okulda kahvaltı yapıyor.  Çukurkuyu Belediyesi bu projeye sponsor olarak eğitime verdiği önemi bir kez daha gösterdi.  











Editör: TE Bilişim