Niğde’nin Ulukışla ilçesine bağlı Hüsniye köyünde Çim-Sa Şirketler Grubu tarafından yaptırılan anaokulu törenle hizmete girdi.



Yoğun katılım sağlanan törene; Niğde Valisi Necmeddin Kılınç, İl Garnizon Komutanı Jn. Albay Ufuk Nayır, Vali Yardımcısı Mustafa Karaca, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Çim-Sa Grubu Genel Müdürü Caner Türkyener ve Hüsniye köyü sakinleri katıldı. Törende bir konuşma yapan Niğde Valisi Necmeddin Kılınç, " Böyle şirin güzel bir beldeye eğitim anlamında yapmış oldukları yatırımlarından dolayı Çim-Sa'ya teşekkürlerimi sunuyor ve bu anasınıfının hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.



Ulukışla Kaymakamı Ferhat Atar'da konuşmasında Hüsniye köyündeki ilköğretim okulunun ilçe genelinde önemli bir başarıya sahip olduğunu belirterek, açılan anaokulu ile bu başarının perçinleneceğini dile getirdi. Anasınıfı dualar eşliğinde açılırken, öğrencilere hediyeler verildi. Programın bitiminde; Ulukışla ilçe merkezine geçen Vali Necmeddin Kılınç burada Sadrazam Mehmet Paşa Kervansarayı'nı gezdi.





Editör: TE Bilişim