Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan KODE (Keys to Open the Doors to Europe) isimli Grundtvig projesi kapsamında, İngiltere, İspanya, Polonya, İtalya, İsveç ve Almanya’dan gelen proje ortakları ile, projenin son toplantısı gerçekleştirildi. Proje faaliyetleri kapsamında İlçe Kaymakamı Hüseyin BAŞ ziyaret edildi.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE biriminden proje iletişim kişisi Anıl TOROS’un katılımlarıyla, 2 gün boyunca proje ile ilgili değerlendirmeler ve Final Raporu hazırlama çalışmaları yapıldı.

 

Gelen misafirler toplantılardan kalan zamanlarda Niğde’de Alaeddin Camisini ve Niğde Kalesini, Derinkuyu’da Yeraltı Şehrini,  Nevşehir Kapadokya bölgesinde Uçhisar kalesini, Paşabağlarını, Ihlara Vadisini ve Selime Katedralini ziyaret etme ve Nevşehir’de Semazen gösterisi izleme şansı buldular. Niğde’de bulundukları süre boyunca Türk Mutfağının lezzetli yemeklerini test etme şansı buldular, yemeklerimizin çok lezzetli olduğunu belirttiler.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Lütfi DOĞAN, böyle bir projede yer almış olmaktan çok mutlu olduklarını aynı zamanda Niğde’de yapılmış olan toplantının 2 yıl devam etmiş olan projenin son toplantı olmasından dolayı emeği geçen tüm proje ortaklarına teşekkürlerini iletti.





Editör: TE Bilişim