Niğde Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık, bir mesaj yayımlayarak eğitimcilere ve Niğdelilere veda etti. Mesajında dört ayı aşkın süredir severek yürüttüğü İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini özel nedenlere bağlı olarak bıraktığını belirten Akbıyık, Milli Eğitim Bakanlığı merkez teşkilatında görevlendirildiğini söyledi.

 

Milli Eğitim Müdürü Cemal Akbıyık’ın mesajı şöyle:

 

Sayın yönetici, öğretme ve eğitim çalışanları,

Saygıdeğer Niğdeli Gönül Dostları,

 

Dört ayı aşkın bir süredir severek yürütmekte olduğum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden, özel nedenlere bağlı olarak kendi isteğimle tayin olduğum Milli Eğitim Bakanlığımız merkez teşkilatındaki yeni görevime başlamak üzere 23.01.2012 tarihinde ayrılmış bulunmaktayım.

 

Görev yaptığım süre içerisinde eğitim-öğretim hizmetlerinin etkin, verimli kılınmasında, kalitenin artırılmasında ve fiziki yapının iyileştirilmesinde gerekli her türlü desteği veren başta Sayın Valimiz olmak üzere, Sayın Milletvekillerimize Vali Yardımcılarımıza, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına, mesai arkadaşlarıma, öğrenci velilerimize, saygıdeğer Niğdeli vatandaşlarımıza şahsım ve kurumum adına saygı ve şükranlarımı ifade ediyor, “Allahısmarladık” diyor, haklarınızı helal etmeniz dileklerimle; sağlık, mutluluk ve afiyet dolu günler diliyorum.

 

Hoşçakalın…



Editör: TE Bilişim