Celalettin Ekinci, basın mensupları ile bir araya geldi. Ekinci’nin ilk mesajı: “Eğitim, emek, gönül ve inanç işidir”

 

Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın mensupları ile bir araya geldi.

Basının toplumda çok önemli bir görevi yerine getirdiğini vurgulayan Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, “Eğitim, emek, gönül ve inanç işidir. Bizler eğitim camiası ile birlikte bu inançla çalışmalarımıza başladık. Niğde’deki eğitiminin gelişmesi için bütün fiziki ve manevi koşulları iyileştirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Basın mensuplarını kabulünde bir açıklama yapan Celalettin Ekinci, çağımızda her şeyin çok hızlı değiştiğini belirterek; “Ülkemizde ve dünyada devam eden hızlı gelişmelere uyum sağlayabilen ve hatta bu gelişmelerin öncüsü, yönlendiricisi olacak bir nesil yetiştirme gayretinde olacağız” dedi.

Eğitime ve dolayısıyla insana yapılan yatırımın, güçlü, mutlu ve parlak bir geleceğin kurucusu olacağını vurgulayan Ekinci, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımıza her türlü imkanı vermenin uğraşı içindeyiz. Eğitim emek işidir, gönül işidir, inanç işidir, güçlü olmak zorundasınız. Bizler, ekibimizle bu gücü içimizde hissediyoruz” diye konuştu.

Niğde’nin sınavlardaki ve eğitimdeki başarıların daha da yukarılara taşımak için çalışacağını belirten Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, “Başarıyı yakalamak yetmiyor. Bu başarıyı korumak ve daha üzerilere çıkarmak hedefimiz olacaktır. Projelerimizin ve etkinliklerimizin halka iletilmesinde siz basın mensuplarına büyük görev düşmektedir. İyi ve güzel işleri insanlarımıza yerel ve ulusal basın yoluyla halkımıza ulaşacağız” dedi.




Editör: TE Bilişim