Niğde Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Celalettin Ekinci, göreve başladı. Milli Eğitim Müdürü Ekinci, ilk mesajında ekip çalışmasına vurgu yaparak, “Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğrencilerimizi çağın gereklerine göre yetiştirmek ve Niğde’nin eğitim-öğretimdeki başarısını artırmak için tüm eğitim çalışanlarımız ile birlikte devraldığımız bayrağı daha da yükseklere taşıma gayretinde olacağız. Başta Sayın Valimiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarla, eğitim öğretim hizmetlerinde Niğde’yi daha iyi noktalara getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız” diye konuştu.



Celalettin Ekinci kimdir?


1965 yılında Konya’nın Doğanhisar ilçesinde doğdu. İlkokulu Afyon'da, ortaokul ve liseyi Konya Doğanhisar’da bitirdi. Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun oldu.


1990 yılında İzmit Yetiştirme Yurdunda göreve başladı. Sırasıyla Ankara 50.Yıl Yetiştirme Yurdunda, Sungurlu Fatih Ortaokulunda, Mamak Abidinpaşa Lisesinde, Çankaya Milli Piyango Anadolu Lisesinde ve Yenimahalle Prof. Dr. Mehmet Sağlam İlköğretim okulunda ve Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulunda öğretmenlik ve yönetici olarak görev yaptı. 07.06.2010 tarihinde Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak atandı.


23.01.2012 tarihinde Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Celalettin Ekinci, evli ve iki çocuk babasıdır.

Daha önceki haberimiz için TIKLAYIN

 





Editör: TE Bilişim