Çamardı Atatürk Ortaokulu Avrupa Eğitimcilerinin buluştuğu ve 81 ilden öğretmenlerin katıldığı  E-Twinning projesi devam ediyor.

E Twinning kapsamında Çamardı Atatürk Ortaokulu’nun ortak olduğu “ Türkü Türkü Türkiyem” adlı projesi hakkında okul Müdürü Yahya Çimen,   Çamardı İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eke’yi bilgilendirdi.

Çamardı Atatürk Ortaokulu Müdürü Yahya Çimen, Avrupa Birliği ülkelerinin en büyük eğitim projelerinden olan  E Twinning kapsamında 81 İlden 81 ayrı kültürün yansıtılacağı türkülerin seslendirildiği  “Türkü Türkü Türkiyem” projesi kapanışı için koordinatör şehir olan Muğla ilinde açılacak olan sergiye Niğde’den gönderilecek ürünler hakkında da İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Eke’nin görüşünü aldı.

MEKTUP YAZMAYI UNUTTUK!

Diğer yandan, Çamardı Atatürk İlkokulu 4/A sınıfı  öğrencileri son yıllarda farklı iletişim araçlarının yaygınlaşması, internet ve cep telefonlarının hayatımıza girmesi ile adeta unutulmaya yüz tutmuş mektup yazmayı hatırlatmak ve ilerde kendileri için bir anı olarak kalması için sınıf öğrencileri birbirlerine mektup yazdı.

İlkokulda son günlerini yaşayan Çamardı Atatürk İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri,  öğretmeleri Zehra Ongun Aktaş’ın eşliğinde kura çekerek mektup yazacakları arkadaşlarını belirledi ve ilerde kendileri için bir anı olacak şekilde yazdıkları mektupları  toplu halde PTT’ye giderek gönderdiler.

 
Editör: TE Bilişim