Çamardı İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel Çamardı ilçesindeki Atatürk İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerinin okuma bayramı etkinliğine katılarak öğrencilerin mutlu gününe ortak oldu.

Okuma bayramında konuşan Çamardı ilçe Kaymakamı Muhammet Güzel, " 2017-2018 eğitim öğretim yılının son günlerine sayılı günler kaldı. Her başlangıcın sonu olduğu gibi bu eğitim öğretim yılı yakın zamanda bitecek. Ancak bugünler bir taraftan da öğrencilerimizin okuma yazmaya geçtikleri günlerin başlangıcı olacak. Onlar okuma yazma öğrenebilmek için çok çalıştılar. Bugün ise hazırladıkları birbirinden güzel etkinlikler ile mutluluklarını bizlerle paylaşacaklar. Bu süreçte emeği geçen öğretmenlerimizi velilerimizi ve özellikle de öğrencilerimizi tebrik ediyorum " dedi.

Okuma yazma öğrenmenin sevincini yaşayan minik öğrencilerin sunmuş olduğu gösteriler ilgiyle izlendi. Etkinliğe başta Çamardı İlçe Kaymakamı Muhammet Güzel olmak üzere, Belediye Başkanı Yavuz Soylu, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Çakır, kurum müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
 
Editör: TE Bilişim