Çamardı ilçesi Burç İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenleri 6. sayısını çıkarmaya hazırlandıkları “Dondurma Tadında” isimli kültür ve eğitim dergisi için Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Görür ile röportaj yaptılar.

 

Rektörlük makamında yapılan röportaj öncesi öğrenciler Rektör Prof. Dr. Adnan Görür’e çiçek takdim ettiler. Rektör Görür de öğrenciler Nihal Türküz, Emine Kara, Celalettin İpek, Müdür Yardımcısı İsmail Gök, Sınıf Öğretmeni Faruk Çetin ve öğrenci velisi Baki Erdoğan’a içerisinde Niğde Üniversitesi tanıtım materyalleri bulunan çanta hediye etti.

 

Öğrenciler daha sonra Rektör Görür’e Niğde Üniversitesi Rektörlüğüne atanma yolculuğunun nasıl başladığını, hayatındaki doğruları, sevmediği şeyleri, başarı yolundaki tavsiyelerini, Niğde Üniversitesi’nin mevcut durumunu, idealindeki üniversiteyi, kısa ve uzun vadedeki hedeflerini, kent üniversite işbirliği ilgili yaptığı çalışmaları sordular. 

 

Öğrenciler röportaj sonunda Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam ve oyuncu Mert Nobre ile röportaj yaptıkları 5. sayılarını Rektör Görür’e takdim ettiler.  









 

Editör: TE Bilişim