Bor Çukurkuyu Beldesi  Dr. Fatma Erol İlkokulu başarıya doymuyor. Okul İdaresi, Öğretmenler veli ve öğrencileri ile  bütün imkansızlıklara rağmen  eğitim – öğretim ve sosyal alanda bir çok başarıya imza atıyorlar.

 TKY'de İLÇE VE İL BİRİNCİSİ

Çukurkuyu Dr. Fatma Erol İlkokulu önce 2013-2014 eğitim öğretim yıl  Yılın En kaliteli kurumu ve ekibi kapsamında  kurum bazında İlçe birincisi, Ekip bazında “Çukurkuyu İncileri Ekibi” İlçe birincisi oldular.

İlçenin ardından Niğde İli  değerlendirme sonunda Çukurkuyu Dr. Fatma Erol İlkokulu kurum bazında İl Birinciliğini aldı. TKY - Toplam Kalite Yönetiminde Çukurkuyu Dr. Fatma Erol ilkokulu birinci olurken,  Çamardı Mehmet Akif Ersoy Yatılı Bölge Ortaokulu ikinci, Niğde 23 Nisan Havacılar Ortaokulu ise üçüncü oldu.  

  

Küçük bir belde ilkokulu olmalarına rağmen, büyük ve imkanları yüksek okullarla yarışan Çukurkuyu Dr. Fatma Erol İlokulu’nun  başarı öyküsü bununla da bitmiyor.

 BOR PROJESİNDE 6 ÖDÜL

Okul Müdürü Bülent Alan’ın başkanlığında oluşan  sinerji ve ekip ruhu ile  Bor Kaymakamlığı tarafından yapılan BOR projesi yarışmasında 3 katogori de birincilik toplamda 6 öğretmen ödüle hak kazanıyor.

 

Müdür Kategorisi  İlçe Birincisi Bülent Alan,  Anasınıfı Kategorisi  İlçe Birincisi Hatice BİRCAN, Sınıf Öğretmenliği Kategorisini bu okuldan iki öğretmen paylaştı. İlçe Birincisi Melek Atabey, Ayşe Erdoğan, Özlem Çalık ve Mevlana Erdoğan’da başarı belgesi almaya hak kazandı.

Haber: Selim GÖKEL








Editör: TE Bilişim