Bor Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığının başlattığı “Her Sınıfa Bir Akıllı Tahta Kampanyası” kapsamında Bor İlçe okullarındaki 630 derslikte Akıllı Tahta ve çeşitli elektronik cihazlardan oluşan Eğitim Sistemi Kuruluyor.

Teknolojik tahtanın kullanımı konusunda eğitim gönüllüleri, okul idarecileri ve öğretmenlerle yapılan tanıtım toplantısına katılan Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, belediye olarak ilçedeki eğitim faaliyetlerine her konuda yardımcı olduklarını, eğitim için belediyenin tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti. Başkan ERAT, "Belediyemiz ilçemizde okul bahçelerinin tanziminden çevre düzenlemelerine, derslik yapımından arsa bağışlarına kadar büyük katkı yaptı. Bundan böyle artık her okulumuzun teknolojik akıllı tahtası bulunan sınıfı olacak " dedi. Başkan ERAT, teknolojik akıllı tahta projesinin toplam maliyetinin yaklaşık 630 bin TL olduğunu, bunun karşılanması için kamu ve özel kurumlar, ticaret ve sanayi odaları, esnaflarımız, hayırsever vatandaşlarımız tarafından karşılanması gerektiği belirtti.

Bor Belediyesi Encümen Salonunda bir araya gelen eğitim gönüllüleri; Bor Kaymakamı Kemalettin SAKİN, Bor Belediye Başkanı Sıtkı ERAT, İl Meclis Üyesi Tevfik AVANOĞLU, Ferhat KAVAKLIOĞLU, Sabri BOZDAĞ, Hüseyin KOÇAKLI, Belediye Meclis Üyesi Yaşar ÜSTÜNER,  Rıfkı ÖZKAN, Ethem BOZDOĞAN, Mualla SEÇİLMİŞ, Hüseyin URCAN, M. Fevzi GÜLER, Fatih SUMAN, Kadir ÖZDAMAR, Metin ATABEY, Raşit PAMİR, Sabit KALFA, Ali KİRT, Recai SÜLÜMANLAR, İlçe Emniyet Müdürü Köroğlu KIRAÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kamil ECER, Şube Müdürü Bahattin ALTINSOY, Bor Ticaret Oda Başkanı Emrah ÇALAPKULU, Bor Kahveciler Oda Başkanı Şaban ARIKAN, Bor Bakkallar Oda Başkanı Kadir YALÇIN, Marangozlar Oda Başkanı Kani DEMİRBİLEK, Demirciler Oda Başkanı, Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz ERGÜN, CHP İlçe Başkanı Mahmut TEMELTAŞ, Kemerhisar Belediye Başkanı İbrahim ÜNAL, Çukurkuyu Belediye Başkanı Rüstem TÜMEN, Karanlık Dere Belediye Başkanı ABBAS ALTUNTAŞ, Bor Muhtarlar Derneği Başkanı Ali ÖNSAYve Mahalle Muhtarları,  Okul Müdürleri ve Öğretmenler Akıllı Tahta tanıtım katılımında bulundular.

Editör: TE Bilişim