Her yıl 15 Mayısta imzalanan mutabakatlarla yetkili sendika belirleme çalışmaları ilçemizde sona erdi.

 

Her yıl 15 Mayıs maaş kesintileri dikkate alınarak tespit edilen yetkili sendika belirleme çalışmaları sonucunda bu yıl da Bor’da 2011 yılı yetkili sendikası Eğitimciler Birliği Sendikası oldu.

 

İlçemiz Bor’da Eğitim-Bir-Sen, 319 üye ile mutabakat metnine imza attı. Bu sonuca göre Eğitim-Bir-Sen, Bor’da diğer tüm sendikaların üyelerini toplamından daha fazla üyeye sahip olarak önemli bir rakama ulaştı.

 

Eğitim-Bir-Sen Bor İlçe Başkanı Ethem Erdoğan yaptığı açıklamada “Üç yıl önce yönetime gelirken 165 olan üye sayısını 2011 Mayıs itibari ile 319’a ulaştırmanın sevincini yaşamaktayız, bize üye çalışmalarında desteklerini esirgemeyen başta yönetim kurulumuz olmak üzere tüm işyeri temsilcilerimize ve üyelerimize çok teşekkür ederim. Her yıl 50-60 üyemizin il içinde ve il dışına tayininin çıkmasına rağmen üye sayımızı bir önceki yılın üzerine çıkartıyoruz. Bu yıl yaklaşık 65 yeni üye yaptık. Bu da eğitim çalışanlarının sendikamıza olan sevgi ve güvenlerinin nişanesidir. Sendikamız tüm eğitim çalışanlarının ve üyelerinin daima yanındadır. Eğitim alanında çalışan tüm eğitim neferlerine bize göstermiş oldukları teveccüh için teşekkür ederiz.” Dedi.

 

Editör: TE Bilişim