BOR Belediyesi yok olmaya yüz tutan mesleklerin kursunu açıyor. Niğde Belediyesi ise Bilgisayar Operatörlüğü ve İngilizce kursları düzenliyor.

  

Bor Belediyesi tarafından, Ayakkabı ve Saraciye Teknolojisinin gelişimini sağlamak amacıyla Sayacı   (Ayakkabi tamir ve imalatcısı)   yetiştirmek için meslek edindirme kursu açılacak.

 

Bor Belediye Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, İstihdam garantili meslek edindirme kursları   04/ 07/ 2012 - 04 / 10 / 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek.Haftanın altı günü 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek olan kursa, başvuruların 01.07.2012 tarihinde şahsen Bor Belediye’sine  yapılması  gerekmektedir, denildi.

 

 

Niğde Belediyesin’den Bilgisayar Operatörlüğü ve İngilizce Kursları açılıyor

 

Geçtiğimiz günlerde NİĞMEK tarafından  Satış Elemanlığı, Bilgisayarlı Ön Muhasebe Kursu ve Aşçılık kurslarını açan Niğde Belediyesi Başkanlığı, bu kez Niğde Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa Bilgisayar Operatörlüğü ve İngilizce kursları düzenliyor.

 

Ücretsiz olarak düzenlenecek 160 saatlik Bilgisayar operatörlüğü ve 120 saatlik İngilizce kurslarına katılmak isteyenler Niğde Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor. Yoğun ilginin olduğu İngilizce ve Bilgisayar Kurslarına başvurular devam ediyor.



Editör: TE Bilişim