Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunda 30 Mart 2013 tarihinde “GÜL DEVRİ” isimli  kitap okuma kapsamında bilgi yarışması yapıldı.

 

Bor İlçesi 13 Okuldan  39 öğrencinin katıldığı yarışmada öğrencilere A ve B farklı kitapçıklarında toplam 100 soru yöneltildi.


H.Z Peygamber(As.) in hayatının ve misyonunun daha iyi anlaşılması amaçlanan yarışmada Gül devri olarak kısaltılan 3 kitaptan hazırlanan 100 farklı soruya öğrenciler doğru cevap verebilmek amacıyla tatlı bir rekabet yaşadılar.

 

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu müdürü M. Fikret GÜROL yaptığı açıklamada “Hz. Peygamber (As)'i her an gündemimizde tutabilmek, onu ve misyonunu hatırlamak ve hatırlatmak amacıyla kutlu doğum haftası münasebetiyle yapılan bu yarışmaya katkılarında dolay tüm öğrencilere , öğrencilerimizin okul idareci ve öğretmenlerine ve sınavın yapılmasında emeği geçen Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğretmen ve personeline teşekkür ederim” dedi.

 

Her yarışmacı öğrenciye katılımlarından dolayı hazırlanan teşekkür ve katılım belgelerinin verilmesi ile sona eren yarışmada sonuçların nisan ayının ilk haftası açıklanacağı ve yarışmada dereceye giren öğrencilerin okullarında ziyaret edilerek hediyelerinin kendilerine takdim edileceği belirtildi.

DERECEYE GİRENLERE VERİLECEK ÖDÜLLER

DERECESİ

ÖDÜLÜ

1.OLAN ÖĞRENCİ

NOTEBOOK

2.OLAN ÖĞRENCİ

NETBOOK

3.OLAN ÖĞRENCİ

CEP TELEFONU

4.OLAN ÖĞRENCİ

BİSİKLET

5.OLAN ÖĞRENCİ

MP3 PLAYER









 











Editör: TE Bilişim