İstiklal Marşı'nı En Güzel Okuma etkinliğinin finali Kız Meslek Lisesi Salonunda yapıldı.
İlçemiz Mehmet-Rasim Dede İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen İstiklal Marşı’nı En Güzel Okuma etkinliğinin finali Kız Meslek Lisesi Salonunda yapıldı. Salı günü Mehmet-Rasim Dede İlköğretim Okulu salonunda yapılan ön elemeye katılan 22 öğrenciden 7’si finale kalmıştı. Finale kalan 7 öğrenci birinci olabilmek için bugün jüri önünde İstiklal Marşımızı okudular. Tüm öğrenciler salondaki misafirler tarafından beğeni ile dinlendiler.
Etkinliğe Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kamil Ecer, Şube Müdürü Bahattin Altınsoy, Okul Müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
Jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda; Kamil Alakuş İlköğretim Okulu’ndan Beyza Yüksel birinci,  Bahçeli Gazi İlköğretim Okulu’ndan Alper Aktaş ikinci, Asım Eren İlköğretim Okulu’ndan Nisa Gülen üçüncü oldu.
Birinci ve ikinci olan öğrenciler ödüllerini Bor Kaymakamı Kemalettin Sakin’in elinden aldılar, üçüncü olan öğrenci ise ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Kamil Ecer’in elinden aldı. Final sonunda 1. olan öğrenciye Dizüstü  Bilgisayar-Plaket, 2. olan öğrenciye vitesli bisiklet-Plaket, 3. olan öğrenciye ise çeyrek altın-Plaket verildi.

Editör: TE Bilişim