Bor İlçemiz Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu  öğretmen ve öğrenci velileri, sınıflarına akıllı tahta alınması için elişi ve gıda kermesi düzenledi.
 
Bor ilçemizde  bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 2-A sınıfı öğretmeni Selda Yalçın, öğrencilerinin daha kaliteli eğitim alabilmesi için ilginç bir projeyi hayata geçirdi. Teknolojinin hayatımıza girmesiyle birlikte eğitim hizmetlerinde de değişikliklerin yaşandığını, bunu da öğrencilerine en iyi bir şekilde yansıtmak için elinden geleni yaptığını ifade eden sınıf öğretmeni Yalçın, son günlerde bir çok okulda faaliyete geçirilen akıllı tahta uygulamasının kendi sınıflarına da alınabilmesi için öğrenci velileri ile birlikte elişi ve gıda kermesi düzenledi.
 
 Okulun koridorlarında ve sınıf içerisinde yapılan elişi ve gıda kermesi Pazartesi günü başladı ve hafta sonuna kadar açık kalacak. Öğrenci velilerinin evde hazırladıkları birbirinden güzel ev yemekleri ve pasta çeşitlerinin yanı sıra okul içerisinde yapılan sıcak gözlemeler de ilgi çekiyor.
 
Editör: TE Bilişim