Bor Fahri Kirt İlköğretim Okulu, Bor’daki 8. Sınıflar arasında bilgi yarışması düzenliyor.

 

Bor Fahri Kirt İlköğretim Okulu, Öğrencilerin SBS sınavına farklı bir şekilde motive olmasını sağlama ve öğrenciler arasında tanışma, bilgi ve tecrübe paylaşımına katkıda bulunulması, yetenekli olanların teşvik edilmesi ve ödüllendirilmesi amacıyla  Bor Belediyesi’nin katkılarıyla Bor’daki İlköğretim okullarının 8. Sınıfları arasında bilgi yarışması düzenliyor.

 

 

Tüm başvurular 20/03/2012-04/04/2012 tarihleri arasında resmi yazıyla Fahri Kirt İlköğretim Okulu Müdürlüğüne yapılacak. Okullar yarışma için 3 asil yarışmacı öğrenci ve 1 yedek yarışmacı öğrenci bildirilecek.

 

 

İki aşamada yapılacak olan yarışmanın ön elemesi 07/04/2012 tarihinde Fahri Kirt İlköğretim Okulu’nda yazılı test sınavı şeklinde yapılacak. Bu sınava yarışmaya katılan öğrenciler bireysel olarak girecek ve üçünün aldığı toplam puan hesaplanarak ilk 6 okul belirlenecek. 14 Nisan 2012 Cumartesi günü ise Bor Belediyesi Kültür Merkezi’nde final yapılacak.

 

 

Birinci olan öğrencilere Dijital Fotoğraf Makinesi+Madalya, kurumlarına Dijital Fotoğraf Makinesi+Plaket; ikinci olan öğrencilere Mp4 Çalar+Madalya, kurumlarına Renkli Yazıcı+Plaket; üçüncü olan öğrencilere Mp3 Çalar+Madalya, kurumlarına Renkli Yazıcı+Plaket ödül olarak verilecek.

 








Editör: TE Bilişim