Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi  Bor Meslek Yüksekokulu yerleşkesinde, yeşil doğayı koruma ve yerleşkedeki yeşil alanları artırma çalışmaları kapsamında fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen fidan dikme etkinliğine, Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlyas Gökhan ve Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, çok sayıda davetli ve akademik ve idari personel ile doğaseverler katıldı.

Fidan dikme etkinliğinde açıklamalarda bulunan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Üniversitenin Bor Meslek Yüksekokulu Yerleşkesine, Mavi Ladin, Mavi Servi, Servi, Sahil Çamı, Japon Kavağı, Mazı ve Karaçam türlerinin dikimini gerçekleştirdiklerini ifade ederek, yeşil doğanın geleceğe bırakılan en değerli miraslardan biri olduğunu vurguladı. Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Üniversiteye fidan desteği sağlayan T. C. Tarım ve Orman Bakanlığı Mersin Orman Bölge Müdürlüğü Tarsus Fidanlık Şefliği Gülek Fidanlığı ve Tarsus Orman Fidanlıklarına da katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

Hacı Zekiye Arslan Lisesinde Kariyer Günleri Hacı Zekiye Arslan Lisesinde Kariyer Günleri

Editör: TE Bilişim