Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol ile milli eğitim müdürlüğüne bağlı  öğretmenlere Türk Hava Kurumu şube başkanlıkları aracılığı ile model uçak rehber öğretmenlik kursları düzenleniyor.


Bor İlçemiz T.H.K  şube başkanlığı tarafındanda bu protokol kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü aracılığı  ile ilçemiz okullarından istekli öğretmenlere THK  Bor şube Saymanı İlker Türker tarafından 07.06.2011 tarihinden itibaren kurslar başladı.

Kurs başlama  tarihinden bu güne, 1. grup  Fahri Kirt ilköğretim Okulu , Asım Eren ilköğretim okulu,Niğde Anadolu Öğretmen Lisesi ve Yunus Emre İlköğretim Okulundan oluşan 13 öğretmene kurs verilmekte.THK Bor Şube Saymanı İlker Türker konuyla ilgili nşunları ifade etti ; ‘’2011-2012 yeni eğitim döneminden itibaren kurslar verilmeye  devam edecektir.Bu kursu alan öğretmenlerimiz de kendi okullarında egzersiz ders olarak kurs açacaklardır.Kurslarımız tamamen ücretsizdir.Aynı zamanda yaz boyunca 11 yaş herkeze özellikle öğrencilerimize kurslar devam edecektir.yine aynı kesinlikle ve kesinlikle ücretsizdir.Kursa ilgilerinden dolayı öğretmenlerimizle teşekkür ediyorum’’dedi. 










Editör: TE Bilişim