Bor’un köklü okullarından olan Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi’nde öğrencilere daha iyi eğitim verilmesi amacıyla bir çok yenilik yapıldı.


Haber - Fotoğraf: Muharrem Temel - Bor'un Sesi Gazetesi
2014-2015 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla birlikte ilçede bulunan Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi'nde yapılan değişikler büyük bir beğeni topladı.
Özellikle okul içerisinde öğrencilere daha iyi hizmet vermek adına yapılan değişiklikler hem öğrencilerden, hem de okulun ilk gününde çocuklarını yalnız bırakmayan velilerden tam not aldı. Okulun alt katında bulunan Biyoloji laboratuarı ile Kimya Laboratuarı birleştirilerek tek bir laboratuarda toplanması sağlanmış durumda. Yeniden dekorasyonu yapılan laboratuarlarda akıllı tahta, yeni sıralar, yeni oturaklar yenilenmiş durumda.

Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi okul müdürü Ali Koç, "Okulumuz Niğde ve Bor'un en köklü okullarından, en eski okullarından bir tanesi. 2014-2015 eğitim öğretim yılı Pazartesi günü itibariyle başladı. Bizde yaklaşık üç aylık tatil de yeni eğitim öğretim yılında öğrencilerimize daha iyi hizmet vermek adına okulumuzda birçok değişiklik yaptık. Özellikle laboratuarlarda ki yaptığımız değişiklikler Türkiye'de ki birçok Fen Liselerinde ki laboratuarlara eş değer nitelikte" dedi.
Şehit Nuri Pamir Anadolu Lisesi Müdürü Ali Koç, ayrıca okulun bu yıl doğalgaz'a geçtiğini de sözlerine ekledi. 
Editör: TE Bilişim