Bor Şehit Nuri Pamir Lisesi İstanbul’un Fetih Gününü Şiirlerle kutladı.

 

 

Bor Şehit Nuri Pamir Lisesi 2012-2013 eğitim-öğretim yılını yıl sonu etkinlikleri kapsamında İstanbul’un fethinin 560. yılı, resim sergisi ve şiir şöleniyle kutladı.

 

Bor Halil Nuri Yurdakul kültür merkezinde 30 Mayıs 2013 saat 13:30 da Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, İlçe Emniyet Müdürü Hayri Şahin, Aile Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Selahattin YÜCEL, bazı daire amirleri, okul müdürleri, öğrenci velileri ve kalabalık öğrenci katılımıyla yapıldı.

 

 Açılış konuşmasını yapan okul müdürü ALİ Koç, kültür edebiyat kulübü öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederken, Bor Şehit Nuri Pamir Lisesi’nin eğitim-öğretimdeki köklü geçmişini ve başarısını hatırlattı, öğretmen ve öğrenciler olarak mensup olduğumuz kurumu en iyi şekilde temsil edeceklerine inandığını söyledi.

 

 

Okul Müdürü Ali Koç, Mayıs ayında ki önemli olaylara değindi. 12 Mayıs Anneler günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı, 25 Mayıs Sultan-u Şuara merhum üstad Necip Fazıl’ın ölüm yıldönümünü, 29 Mayıs İstanbul’un fethinin 560.yıldönümünün mayıs ayı olduğunu hatırlattı.  Daha Sonra Can YÜCEL’den “Farkında Olmalısın” şiirini okudu.

 

 Teknik yönetimi Edebiyat öğretmeni Hacı Eroğlu ve sunuculuğu Edebiyat öğretmeni İlknur Uncu’nun yaptığı şiir dinletisinde 6 öğrenci, 3 öğretmen şiir okudu.

 

 Beden Eğitimi öğretmeni Emrah Çalgın’ın okuduğu Fetih Marşı şiiri seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Daha sonra Müzik öğretmeni Bahattin Bayram’la öğrencilerden  Medine Dündar’ın Türk Halk müziğinden okuduğu eserlerle program sone erdi. Program sonunda Bor Kaymakamı Adnan Karaosmanoğlu teşekkür konuşması yaparak programda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini belirtti.







 



Editör: TE Bilişim