Niğde Üniversitesi Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu tarafından hazırlanan “Yılsonu Öğrenci Sergisi” gerçekleştirilen tören ile açıldı.

 

Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Moda Tasarımı Programı, Geleneksel El Sanatları Programı, Tekstil Teknolojisi Programı, Giyim Üretim Teknolojisi Programı ve Deri Teknolojisi Programının 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin bölüm dersleri kapsamında hazırladıkları sergi, üniversitemiz merkez yerleşke yemekhane fuaye alanında düzenlendi.

 

Sergiye, Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Mustafa Bayrak, Genel Sekreter  Doç. Dr. Ethem  Akyol, Bor Halil Zöhre Ataman Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Durmuş Dağhan, Niğde  İl Emniyet Müdürü  Ali Kemal Kurt, Niğde E Tipi Kapalı Ceza Evi İnfaz Kurumu Müdürü  Ramazan Fidanoğlu, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve davetliler katıldı.

Açılışın ardından sergiyi gezerek çalışmalar hakkında bilgi alan katılımcılar, çalışmaları beğendiklerini belirterek “Yıl Sonu Öğrenci Sergisi’”nin tekrarını temenni ettiklerini ifade ettiler ve sergiye ürün hazırlayan öğrencilerimizi ve akademik personeli kutladılar.

Yıl Sonu Öğrenci Sergisi 21-23 Mayıs 2014 tarihleri arasında ziyarete açık olacak.



.

Editör: TE Bilişim