Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Meslek Yüksekokulu, Ramazan ayı münasebetiyle iftar, ders yılı sonu münasebetiyle de veda programı düzenledi.

Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Gökhan, Bor İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak, Bor Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hakan Demir, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri, düzenlenen programda bir araya geldi.

İftar öncesi bir selamlama konuşması yapan Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, Ramazanın bereketini, mağfiretini ve dayanışmasını idrak edebilmek için iftarların birlik ve beraberlik içerisinde yapılmasının önemine değindi. Bor Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen etkinlikte, Üniversitemiz Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı öğretim elemanlarının seslendirdiği eserler katılımcıların büyük beğenisini topladı.

Program, okunan ezan ile duaların edilmesi ve oruçların açılmasının ardından öğrenciler için düzenlenen veda gecesi eğlencesi ile devam etti.
 
Editör: TE Bilişim