İLGİNÇ KLİP AŞAĞIDA...

Bor Mehmet Güleç İlköğretim Müzik etkinliği düzenlendi… Etkinlikte yayınlanan klip çok konuşulacak, yine tıklama rekoru kıracak.

 

Geçtiğimiz hafta Niğde genelinin en kaliteli okulu seçilen Bor Mehmet Güleç İlköğretim Okulu yine kaliteli bir Müzik etkinliği düzenledi. Bu hafta sonu okulun Müzik öğretmeni Şeyda Yüksel yönetiminde  Bor İlçe protokolunun ve velilerin katıldığı kalabalık bir seyirci topluluğuna müzik ziyafeti sunuldu.

 

Bor Kız Meslek Lisesi Sosyal Salonunda yapılan etkinliğe, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Bor Milli Eğitim Müdürü Adnan Solak, Bor İlçe Tarım Müdürü Nazmi Kayalı, Ak Parti İlçe Başkanı Yavuz Ergun, Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Serinkaya, Okul Aile Birliği Başkanı Şerafettin Çopur,  idareciler,  öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı. Programın açılısında kısa bir konuşma yapan Bor Mehmet Güleç İlköğretim Okulu Müdürü Nihat Altuner, programda emeği geçenlere teşekkürlerini iletti ve salonda bulunanları 30 Mayıs 2012 tarihinde okul bahçesinde yapılacak olan sergi ve şenliklerine davet etti.

 

 

Bor Mehmet Güleç İlköğretim Okulu öğrencilerin yıl boyunca okulda öğrendikleri sanatsal ürünleri sergiledikleri etkinlikte öğrenciler, müzik ensturumanları ile solo ve koro halinde bir birinden güzel parçaları seslendirdiler. Öğrenciler seslendirdikleri parçaları ayrıca tiyatro,  mizansen ve pandomin yaparak da süslediler, salonda bulunanlar göz dolduran programı zevkle izlediler. Salona gelen bazı izleyiciler yer olmamasından dolayı geri dönmek zorunda kaldılar. Trabzonlu olan Bor İlçe Milli Eğitim Müdür Adnan Solak, Karadeniz yöresinden çalınan bir parçaya dayanamadı ve öğrenciler ile horon tepti. Programın sonlanmasına rağmen okul öğretmenleri, öğrenciler ve veliler oyun oynadılar, halay çektiler.


 OKUL PERSONELİ VE ÖĞRENCİLER  EUROVİSİON 2012 KLİBİNDE OYNADI

 

Müzik etkinliğine öğrencilerin seslendirdiği birbirinden güzel müzik parçalarının yanında programa bir klip ile başlandı.

 

Eurovision 2012 yarışmasında ülkemizi temsil eden Can Bonomo’nun “ Love Me Back” parçasına bütün okul personelinin ve öğrencilerinin katılımı ile amatörce ama çok samimi bir  klip hazırlanmış. Müzik öğretmeni Şeyda Yüksel’in hazırladığı klip hayli ilginç ve komikti. Seyredenler gülmekten kırıldı. Programın sonunda yoğun istek üzerine bir kere daha izlenen klibi aşağıda izleyebilirsiniz. 

 

 Geçtiğimiz yıllarda aynı okul eski ismi ile Başpınar İköğretim’de Çanakkale Programı düzenlenmiş ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Seval Eroğlu’nun konuşmasını sitemizde yayınlamış tıklama rekoru kırmış, ülke gündemine girmişti.

 

Müzik öğretmeni Şeyda Yüksel’in hazırladığı klip de yine tıklama rekoru kırmaya aday ve yine çok konuşulacak.

 

Klip videosu için Şeyda Yüksel’e Borhaber.net olarak teşekkür ediyoruz. Aşağıda facebook ve twitter butonlarından paylaşmayı unutmayalım…

You Tube' ile görüntüleyemiyorsanız, yasak ise Aşağıda Dailymontion'dan da aynı videoyu izleyebilirsiniz. 


Editör: TE Bilişim