Bor Kız Teknik ve Meslek Lisesi branşlarının dışında olan teknik bir konu da Tubitak Proje Sergisine katılıyor.

Okulumuz Bor Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri branş dışı teknik konularda da yenilik ve başarıya imza atmaya devam ediyorlar.

Fizik dalında “Atık Pet Şişenin Mucizesi” adlı projeleriyle Emine KILIÇARSLAN ve Fatma SÖNMEZ;  “Atık Suların Arıtılmasında Yeni Bir Yöntem” adlı projesiyle de Ziyafet ARIÖZ ve Emine SOYÖZ, TUBİTAK’a projelerini sunmuşlar ve projeleri Tubitak’ça kabul edilerek Kayseri’de 02/ 03/2012 tarihinde yapılacak olan bölge sergisine katılmaya hak kazanmışlardır.

 

Okul Müdürü Mustafa KORKMAZ, öğrencilerimize rehberlik eden Fizik Öğretmeni  Arzu Çetin ERMİŞ  ve proje sahibi öğrencilerine teşekkür ederek; öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti. KORKMAZ,  Meslek Lisesi olarak Fizik dalında böyle bir projeyle Tubitakça davet edilmenin onur verici olduğunu, meslekî, kültürel ve sportif başarılarının yanında, Fizik dalında da iki projeyle Tubitak’a kabul edilmenin, Bor Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin her alanda var olduğunun göstergesi olduğunu söyleyerek; Bor Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak her alanda başarıya talibiz. Okulumuz personel ve öğrencileriyle bir kez daha gurur duyuyor; öğrencilerimize çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum.” dedi.










Editör: TE Bilişim