23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 95. Yılı etkinlikleri çerçevesinde Bor Fahri Kirt Orta Okulu öğrencileri Sıla Dolaş, Bengü Uncu, Berkay Erbaş, Mahmut Özdemir, Okul Müdürü İsmet Uncu ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Memduh Mıh makam ziyaretinde bulundular. 


İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük'ü makamında ziyaret eden öğrenciler Kaymakam Abdullah Küçük'e çiçek sunarken İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük de öğrencilere hediye verdi. Bor Kaymakamı Abdullah Küçük ve öğrenciler samimi bir ortamda sohbet ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla sembolik olarak yapılan makam devir teslim töreni, bu yıl da renkli bir törenle gerçekleştirildi. Kutlamalar kapsamında Bor Kaymakamı Abdullah Küçük koltuğunu Fahri Kirt Ortaokulu öğrencisi Berkay Erbaş'a devretti. Kaymakam koltuğuna oturan Berkay Erbaş tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Geleceğimizin emanet edeceğimiz çocuklarımızın bu özel bayramını kutlayan İlçe Kaymakamı Abdullah Küçük ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrencilerin başarılarının devamını diledi


Editör: TE Bilişim