Bor İrfan İlk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde sınıflar arası Futbol turnuvası düzenledi.

 

2012-2012 Eğitim Öğretim Yılında Bor İrfan İlk Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi sınıflar arasında düzenlemiş olan futbol turnuvasında; . Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi (EDEP) kapsamında turnuvamızın sloganı "Doğruluk, Dürüstlük ve Güvenirlik" olarak belirlendi.

 

 

Okul bahçesinde ki alana futbol Sahası yapılmasında destekte bulunan Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, Futbol Turnuvasının ilk maçında saha orta çizgisi üzerinde başlangıç vuruşu yaparak futbol turnuvasını başlattı.

 

Okul öğrencilerinin sevgi gösterisiyle karşılaşan Başkan Erat, öğrencileri spor yapmaya davet etti. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Erat; Derslerinize iyi çalışmalısınız. Genç nesillerin daha faydalı bireyler olarak yetişmesini arzuluyoruz. Spor derslerinizden artan zamanlarda vaktinizi en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz uğraşılardan birisi olmalıdır. Sizleri hem kötü alışkanlıklardan alı koyar, hem zamanınızı iyi şekilde değerlendirmenizi sağlar, hem de vücut sağlığını korur, Sizleri Bor Belediyespor Kulübüne davet ediyorum. Müsabakalarda amatör de olsa yerinizi alabilirsiniz. Belki aranızdan profesyonel sporcular da çıkacaktır. Turnuvayı düzenleyenler ve tüm emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Göstermiş olduğunuz ilgi beni memnun etti.Başarılar diliyorum”dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim