Bor Halk Eğitim Merkezi tarafından 2014-2015 Eğitim-Öğretim dönemi kursiyerlerin hazırladığı el emeği göz nuru yıl sonu sergisi açıldı.

Haber: Ali AKBAŞ


Bor Belediyesi Kültür Merkezi Sosyal Tesisleri’nde açılan sergiye, Bor Kaymakamı Abdullah Küçük, Bor Garnizon Komutanı Kd.İkmal Albay Fatih Dağlı, Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar,Şube Müdürleri Ahmet Ecer,Fatih Altan,Bor Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.Fikret Gürol, AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Alpaslan Kavaklıoğlu, daire amirleri, siyasi parti ilçe başkanları,kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.


El emeği, göz nuru


Programın açılış konuşmasını Bor Halk Eğitim Merkezi Müdürü M.Fikret Gürol yaptı.Gürol Konuşmasında; bir yıl içerisinde yapılan el emeği göz nuru el işlerinin yıl sonunda sergilendiğini belirterek “ Kursiyerlerimiz bir yıl boyunca güzel çalışmalar yaptı. Bu etkinliklerimiz yine devam edecektir. Bu tür çalışmalarda bizlere destek veren başta Kaymakamımız Abdullah Küçük, Belediye Başkanımız Sıtkı Erat, ve tüm emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz dedi.

Niğde Milletvekili adayı Alpaslan Kavaklı konuşmasında, emeği geçenlere teşekkür ederek “ Benimde Kaymakamlığım dönemlerinde de  ortak güzel çalışmalar ve projelere imza attık. Devlet millet kaynaşması budur. Bizler halkımızla birlikte güzel işler yaptık. Kaymakamlığımız,Belediye başkanlarımız ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte  de uyum içerinde çalıştık. Bor’da büyük hizmetlere imza attık.İnşallah bu hizmetlerimize Ankara’dan devam edeceğiz. Halk Eğitim Merkezi hocalarımızı ve kursiyerlerini bu güzel sergiden dolayı tebrik ediyorum “ Dedi.


Bilgi ve becerilerimizi geliştirmeliyiz


Kaymakam Abdullah Küçük,konuşmasında “ Ben’de bir Borlu olarak bugün yine güzel bir faaliyet için bir aradayız. Halk Eğitim Müdürlüğümüzün yıl boyunca yapmış olduğu faaliyetleri, kursiyerlerimiz tarafından yapılan birbirinden güzel çalışmaların sergisini açıyoruz. Amacımız insanları en iyi şekilde yetiştirerek iyi yerlere getirmektir. Herkesin eğitim öğretim alması için gayret sarf etmemiz gerekiyor. Eğitim öğretimin yanında bilgi ve becerilerimizi geliştirmek zorundayız. Gelişen büyüyen ve ileriye bakan Türkiye'nin insanları olarak, gelecek nesillere güzel şeyler bırakmak için çok çalışmalıyız. Bu tür kurslar devam edecektir “ Dedi.

Konuşmaların ardından, kursiyerler tarafından  hazırlanan giysilerin sergilendiği ve çocukların sunduğu minik defile büyük beğeni topladı.

Serginin açılış kurdelesini,Niğde Milletvekili Adayı Alpaslan Kavaklıoğlu,Kaymakam Abdullah Küçük, Bor Garnizon Komutanı Kd.İkmal Albay Fatih Dağlı,Bor Belediye Başkanı Sıtkı Erat, hayırlı olsun dilekleri ile birlikte kesti.

Açılış sonrası protokol ve vatandaşlar birbirinden güzel el emeği göz nuru el işlerinin olduğu sergiyi gezdi. Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunuldu.


http://www.borhaber.net/egitim/bor-halk-egitim-yil-sonu-sergisi-acildi-h16881.html

Posted by Bor Haber on 27 Mayıs 2015 Çarşamba
Editör: TE Bilişim