Niğde-Bor İlçesinde eğitim-öğretim veren Bor Fen Lisesi ilk mezunlarını düzenlenen törenle verdi.

Haber: Ali AKBAŞ

Eğitim-Öğretim hayatına 2011-2012 yılında başlayan Bor Fen Liseli 45 öğrenci, keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini yaşadı. Mezuniyet törenine okul müdürleri, aileler ve öğrenciler katıldı.
Mezuniyet töreni açılış konuşmasında öğrencileriyle gurur duyduğunu ve mezuniyet sevinçlerini paylaştığını ifade eden Okul Müdürü Şaban Durgut, "bugün burada sevinç, mutluluk ve taşıdığımız gurur kadar bir o kadar da duygu ve hüzün yüklüyüz. Çünkü bugün burada aynı zamanda bir ayrılık törenini de yapmış oluyoruz. O yüzden bir yandan sevinç öbür yandan hüzün, böyle zamanlarda işte duyguları ifade etmek de çok zordur” dedi.

Fen Liseli olmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu ifade eden Müdür Durgut, “Ben bugün, öncelikle mezun olan öğrencilerimi, bir Orta öğretimi bitirme daha da önemlisi Bor Fen lisesi öğrencisi olarak mezun olma şansına sahip olduklarından dolayı kutluyorum. Artık hepimiz için çok büyük bir ciddiyet ve yüksek çalışma temposuyla geçecek, yeni bir öğrenim dönemi başlıyor. Sizleri okulumuzun onur ve gurur elçilerimiz olarak uğurluyoruz. mezun olan öğrencilere akademik ve özel hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.

Mezuniyet Töreni sonunda, Bor Fen Lisesinden mezun olan ilk üç öğrenci arkadaşları adına yaptığı konuşma ve yaş kütüğüne plaketini çakmasının ardından plaket ve temsili diplomaları verildi.

Bor Fen Lisesi ilk mezunları 45 öğrenci, öğretmen ve velilerin katılımıyla öğrenciler tarafından mezuniyet pastası kesimi büyük bir coşkuyla gerçekleşti.Mezuniyet töreni, mezun öğrencilerin keplerini havaya atarak yaşadığı sevincin ardından sona erdi.

Bu yıl ilk mezununu veren Bor Fen Lisesi Mezuniyet Töreni etkinliğinde öğrenci ve veliler arasında Bor Fen Lisesi Öğrencileri açıklamalarında; " Bizler ilk mezuniyet törenimize heyecan ve coşkuyla hazırlandık.Okulumuzun önem ve değerinin daha iyi anlaşılmasına gayret göstermeye çalışacağız. Bu anlamlı ve güzel bir günde daha coşkulu anlar yaşadık.tüm emeği geçenlere teşekkür ediyoruz."şeklinde ifadelerde bulundular.

Pek çok önemli başarının altına imza atan 2015 mezunlarını kutluyor, onlara yaşamları boyunca başarı ve mutluluklar diliyoruz.





Editör: TE Bilişim